esmaspäev, 8. veebruar 2016

Lasteaial oli uhke sünnipäevapidu


Eelmisel neljapäeval tähistasime lasteaia 41.sünnipäeva. Sel puhuks olid rühmad valmistanud spetsiaalsed ülesastumised ning isetehtud kaardid, kus sai lasteaiale head ja paremat soovitud. Pidu juhtisid Täpitriinud, kus õpetajad olid vastavalt ka armsateks lepatriinudeks muutunud. Direktor Inga avas peo uhkelt lindi läbi lõikamisega ning kõik õpetajad esitasid koos lastega lasteaia laulu.
Iga rühm sai tutvustada enda näitust ning esineda ise valitud esitusega - kes oli valinud näidendi, luuletuse, laulu vms. Igatahes sai direktor kingituseks etteasteid, kaarte kui ka laste armsaid kallisid. Näiteks võtsid Täpitriinud ette ja tegid ühe suure-suure grupikalli.
Veel tegid ka lastele etteaste direktor, õppealajuhataja, majandusjuhataja ja muusika- ja liikumisõpetaja. Lastele meeldis antud esitus nii väga, et koos õpetajatega hõigati nad ka veel teist korda tantsu lööma meie ette.
Sünnipäevale iseloomulikud söögid olid lastele kartulisalat, seapraad ja jäätis. Aga lapsed said ka ise natuke kokata, nimelt valmistati koos õpetajatega rühmades sünnipäevaks küpsise-kohupiima torti, mis kaunistati ka ära.